Як вибрати кращу газонокосарку: яку краще купити для дачі

Яку газонокосарку вибрати? Якими повинні бути атрибути, а також з чого шукати для початку?

Для дачного будинку невеликих розмірів дійсно ефективна газонокосарка не потрібна. Тому найкращим вибором є як легка, так і портативна електрична газонокосарка. Так само потрібно враховувати розмір ножів, виміряти, чи вистачить довжини дроту (незважаючи на затягування). Але якщо електрична мережа в будиночку непередбачувана, то електропроводка може не витримати великого навантаження. В цьому випадку електромотор працювати точно не буде. Окрім електричних, існують різні типи газонокосарок, з яких ви точно можете отримати те, що відповідає всім умовам і потребам. Наш інтернет-магазин інструментів instr.com.ua є офіційним представником продукції на яку надаємо гарантію на інструмент від виробника і маємо всі сертифікати по кожному з представлених брендів.

Що таке косарка

Електричний. Простий в експлуатації та догляді, тихий, екологічний. Єдине ускладнення полягає в тому, що радіус косіння обмежений, і трос може заплутатися під колесами, а також під ріжучим ножем.
2. Бензин. Набагато потужніший, ніж електричний, і, що особливо важливо, повністю мобільний, а також незалежний. Розроблено для історій понад 5 акрів. Плюси: бензинова газонокосарка має потужність, ефективність, швидкість підстригання, відсутність підключення до мережі. Недоліки: звук, дим і легкий газовий двигун, вам потрібно постаратися з ним (заправляти паливом і маслом, робити нормальні оцінки).
3. Живлення від акумулятора. Акумуляторна газонокосарка є одним з найбільш практично інноваційних пристроїв. Вони не шумлять, не виводять «сірого» диму, і можна косити, де душа забажає. Важливо підібрати відмінний акумулятор з великою потужністю і високою напругою (не нижче 18 Вольт). Тоді отримайте ефективну машину, яка може косити кілька годин.
4. Механічний. Вони функціонують, а також регулюються силою натискання. Зовні вони схожі на великий ролик з колесами з боків і ручкою. Барабан оснащений ножами з верхнім і зменшеним лезом. Верхній компонент з’єднаний зі шпинделем. Під час прогулянки веретено всередині барабана обертається, а леза рухаються разом з ним, зменшуючи траву, як ножиці. Насправді простий і недорогий гаджет, однак робота займає більше часу та є трохи виснажливою.
З чого почати вибір газонокосарки.

Перш ніж вибрати косарку, оцініть всю свою територію, а також визначте:

Розмір. Для 3-5 соток підійде легка електрична косарка, а також обертова модель з ручним приводом. Для 5-8 соток краще брати малопотужний паливний. Ручна барабанна косарка теж підійде, але вам доведеться довго працювати, а ще самому збирати газон. Якщо місце розташування більше 10 соток, то вам обов’язково потрібно придбати бензинову косарку з потужністю двигуна 5-7 к.с. Крім того, для великих локацій потрібно брати автомобіль з повним приводом. Вона їздить сама, ви можете змінити спорядження, не потрібно тиснути перед собою важку техніку, навантажену газоном.
· Рельєф. Механічна газонокосарка добре косить лише на рівній поверхні. Якщо є велика кількість лавок, дерев, квітників, після цього серед електричних конструкцій краще вибрати косарку з підтягнутим спереду корпусом. На великих площах зручніше використовувати паливну газонокосарку, особливо самохідну, т.к. вона швидко прискорюється. Для великих похилих місць це ідеальний варіант.
· Проблеми в експлуатації. Якщо в садибі немає стаціонарної мережі без перепадів електроенергії, то потрібно взяти акумуляторну газонокосарку або механічну.

При виборі додатково орієнтуйтеся на технічні характеристики:

Потужність, а також ширина проходу. Чим вони більші, тим вища продуктивність.
2. Наявність самохода – обов’язково допоможе в роботі;
3. Ежекційні функції. Ручна газонокосарка просто розкладає газон убік. Найпростіші моделі з двигунами зазвичай збирають її в травозбірник. Набагато дорожчі мають бічний викид (для сіна), а також різання (мульчування).
4. Дворовий ловець. Матеріальний контейнер легший, а пластиковий контейнер міцний і його легко прибирати. Вбудований (нейлонова сітка + пластиковий каркас) – один з найзручніших;.
5. Зменшення регулювання висоти. Якщо куп і ям багато, то безпроблемніше всього змінити висоту скосу основним регулюванням – одним рухом важеля з пульта управління;.
6. Ручка – шукайте машинку з прогумованими ручками – це зручно і безпечно.

Leave a comment

Your email address will not be published.